Titta på gamla veteranbilar med pappa

Hejsan på er alla goa och glada som läser och följer min blogg

Min pappa har ett väldigt stort intresse för gamla veteranbilar så till helgen ska jag ta med honom på en utflykt. Det finns nämligen en man som har en bilverkstad där han främst jobbar med just veteranbilar. Eftersom han har några ståendes hos sig så har jag frågat om det är okej att vi kommer dit och kollar på dem och det var det. Jag tror att han kommer bli glad åt det, även om det bara är en kort liten utflykt så är det ju för att kolla på något som han tycker är roligt.

Jag har inte riktigt samma intresse för veteranbilar men där emot tycker jag fortfarande att de kan vara väldigt fina och coola. Jag har aldrig åkt i någon heller men det skulle jag faktiskt kunna tänka mig att göra. Jag gillar att göra saker för min familj och mina vänner, saker som är genomtänkta och gärna i form av överraskningar. Senast tog jag med mamma på liten loppisturné runt omkring Linköping, jag hade packat med picknick och så åkte vi runt till olika små loppisar. Jag vet ju att hon gillar det och det blev några roliga och lyckade fynd.

Det händer också ganska ofta att jag skämmer bort min systerson med små presenter, sånt jag ser som jag tror att han kommer tycka om och det brukar bli väldigt lyckat. Men denna gången är det pappas tur att få en överraskning och jag kan skriva det här på bloggen eftersom jag vet att han inte läser den. Mamma läser ibland men hon är också förberedd på att jag ska ta med pappa på en liten tur, det är lika bra så inte hon hade planerat något annat. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.