Bilverkstad i Dalby

Välkommen till min nya blogg, alla mina gamla samt nya läsare.

Idag har jag varit hos 11-ans Bilverkstad som är en bilverkstad i Dalby. Det är en bilverkstad som startade 2007, men när de öppnade arbetade de främst som ett däckföretag. Men nu på senare har de utvecklat sin bilverkstad och kan hjälpa deras kunder med, felsökning & reparation, däck & fälgar, de säljer, byter samt förvarar däck, service av din bil, motorreparationer och bromsbyten. Jag personligen lämnade in bil för att jag behövde byta mina däck, då det var någon utanför mitt jobb, där min bil stod, som gick och skar sönder alla bilarsdäck, så jag hade stora hål i mina däck och det gick inte ens att köra bilen, för det var som att enbart köra på fälgarna. Så det var väldigt tråkigt och någonting som gör en väldigt irriterad men samtidigt ledsen. För det finns inget att göra åt saken, utan man får bara åka och lämna in bilen till en bilverkstad så löser de problemet. Det som är så bra med 11-ans Bilverkstad är det att de alltid löser ens problem på ett snabbt, effektivt, smidigt och professionellt sätt till ett bra pris. Vilket känns skönt och tryggt.